Две прве и једна друга награда на Салону урбанизма у Сремској Митровици

Две прве и једна друга награда на Салону урбанизма
Овогодишњи Међународни салон урбанизма је одржан од 8. до 12. новембра у галерији " Лазар Возаревић" у Сремској Митровици. У четрнаест категорија се надметало 117 радова из земље и иностранства, а стручни жири је ЈП "Урбанизам" из Новог Сада доделио две прве и једну другу награду.
Прве награде су припале "Анализи кровних вртова и зелених зидова"( категорија "Пејзажна архитектура кроз студије, истраживања и пројекте") и "Стратешким картама буке за део Новог Сада – Лимани" (категорија "Заштита природе и животне средине кроз студије, истраживања, пројекте"), док је "План детаљне регулације Војинова у Сремској Каменици, у категорији планова детаљне регулације, освојио другу награду.
Покровитељи Салона урбанизма су били Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Град Сремска Митровица и Инжењерска комора Србије, а организатори салона су Удружење урбаниста Србије и ЈП "Урбанизам" Сремска Митровица.

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2024 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА