ОСВОЈЕНЕ НАГРАДЕ НА 20. МЕЂУНАРОДНОМ САЛОНУ УРБАНИЗМА У НИШУ

У Галерији Србија у Нишу у периоду 08. до 15. новембра 2011. године, под покровитељством Града Ниша, у организацији ЈП Завод за урбанизам, Друштва урбаниста Ниша и Удружења урбаниста Србије одржава се јубиларни 20. међународни салон урбанизма. Свечано отварање премијерне поставке одржано је 8. новембра 2011. у Галерији Србија у Нишу
На салон је пристигло око 140 радова, који представљају актуелна остварења у области просторног и урбанистичког планирања, урбанистичког пројектовања, истраживања и студија из области урбанизма, заштите животне средине и др. и у складу са тим, разврстани су у 11 категорија.
Жири 20. Салона наградио је ЈП Урбанизам, Завод за урбанизам Нови Сад са две награде и једним признањем. Просторни план Града Новог Сада добитник је друге награде у категорији Просторни планови. План генералне регулације Новог градског центра са окружењем у Новом Саду добитник је друге награде, а План генералне регулације Сремске Каменице са окружењем добитник је признања у категорији Планови генералне регулације.
Целокупна или делимична поставка 20. Салона биће презентована у градовима покровитељима, као и другим градовима у земљи и иностранству.

 

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2024 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА