ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ "УРБАНИЗАМ" НОВИ САД ДОДЕЉЕНЕ ДВЕ НАГРАДЕ НА 21. МЕЂУНАРОДНОМ САЛОНУ УРБАНИЗМА

На светски дан урбанизма, 8. новембра 2012. године,  у Културном центру Лесковац свечано је отворен 21. међународни салон урбанизма. Салон урбанизма је традиционална годишња манифестација Удружења урбаниста Србије која представља смотру најзначајнијих, актуелних остварења у области просторног и урбанистичког планирања, урбанистичког пројектовања и реализација.
На Салону су изложена 143 рада, а жири Салона доделио је награде у неколико категорија. У категорији планови генералне регулације, ЈП "Урбанизам" Заводу за урбанизам Нови Сад, додељене су две награде, и то прва награда за План генералне регулације  Петроварадина са Петроварадинском тврђавом и Признање за План генералне регулације приобаља на левој обали Дунава у Новом Саду. Овим је настављена традиција постизања запажених резултата ЈП "Урбанизам" на салонима урбанизма.
Премијерна поставка Салона урбанизма биће изложена од 8. до 15. новембра, а целокупна или делимична поставка биће презентована у градовима покровитељима у земљи и иностранству у наредних годину дана.
Салон урбанизма  је организован под покровитељством Министарства грађевинарства и урбанизма, Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања и Града Лесковца.
 

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2024 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА