ОСВОЈЕНЕ ДВЕ НАГРАДЕ И ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЛОНУ УРБАНИЗМА

Традиционални Међународни салон урбанизма отворен је 7. новембра у Југословенском драмском позоришту у Београду. Ова годишња манифестација, у организацији Удружења урбаниста Србије, је најзначајнија смотра остварења у области просторног и урбанистичког планирања, а поред велике награде салона, стручни жири додељује награде у још једанаест категорија.
На овогодишњем, 23. Међународном салону урбанизма изложена су 152 рада из земље и иностранства. ЈП "Урбанизам" Завод за урбанизам Нови Сад је освојио прву награду у категорији планова генералне регулације за План генералне регулације Сремских Карловаца, другу награду у категорији планова детаљне регулације за План детаљне регулације Старог Мајура и признање у категорији истраживања и студија у области просторног и урбанистичког планирања за Студију обновљивих извора енергије.
Премијерна поставка салона биће изложена до 15. новембра, а целокупна или делимична поставка презентована у земљи и иностранству у наредних годину дана.
Салон урбанизма је организован под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Града Београда и Инжењерске коморе Србије.

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2024 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА